2 of 2
2
Introducing AS3 Multitouch Gesture Demo Application/Utility
Posted: 20 May 2010 02:13 AM   [ Ignore ]   [ # 16 ]
Avatar
RankRankRankRankRankRank
Joined  2007-04-08
Total Posts:  2539
Dedicated

It should be set to Flash XML and no flosc running. That should get it working. You still need to set the security settings.

 Signature 

MTmini, MTbiggie, & Audiotouch creator & Community Core Vision Co-founder

Follow on:
My Blog | Facebook | Twitter | Youtube

Profile
 
 
Posted: 20 May 2010 09:18 AM   [ Ignore ]   [ # 17 ]
Rank
Joined  2010-05-11
Total Posts:  9
New Member

Even tried that but still getting blank dark screen in the swf.

Profile
 
 
Posted: 20 May 2010 11:57 AM   [ Ignore ]   [ # 18 ]
Avatar
RankRankRankRankRankRank
Joined  2007-04-08
Total Posts:  2539
Dedicated

Have you tried running another demo application? Try running another demo to know if it’s the application or the setup.

 Signature 

MTmini, MTbiggie, & Audiotouch creator & Community Core Vision Co-founder

Follow on:
My Blog | Facebook | Twitter | Youtube

Profile
 
 
Posted: 20 May 2010 12:13 PM   [ Ignore ]   [ # 19 ]
Rank
Joined  2010-05-11
Total Posts:  9
New Member

I even tried the “Getting started with TUIO and Flash” section tutorial but even that doesn’t seem to be communicating either, any idea what could be going wrong.

Profile
 
 
Posted: 01 August 2010 02:57 AM   [ Ignore ]   [ # 20 ]
Rank
Joined  2010-07-31
Total Posts:  7
New Member

kurtclark:  i test succesfully! i think you use flash cs4 or flash cs5 , you should in flash publish setting,set flash player is 9 . not flash player 10!

Profile
 
 
   
2 of 2
2